Home » CashFlow, Финансова грамотност » Играй с мен във Варна

Играй с мен във Варна

Заглавие: Играй с мен
Място на провеждане: Варна
Link out: Click here
Описание: Има два типа хора:
едните учат като четат (типичното образование в училищата), а другите учат като играят. Всеки преподавател знае, че ако успее да представи урока по забавен начин децата ще го разберат и запаметят по-бързо и точно към това се стремят.

Повечето хора имат познати, които в училище едва са връзвали тройката, а след това в живота стават началници на отличниците. Дали техните учители не са успели да оценят гения им?
Или просто това са деца, които учат най-лесно и най-бързо като играят и затова не са справяли с академичния тип обучение?

Чували ли сте това:
„През ръцете ми минаха толкова много пари, защо сега съм в затруднено финансово положение?”

Случвало ли ви се е да твърдите това:

„Цял ден работя, изпълнявам си задълженията, започнах работа на второ работно място и пак не ми достигат парите”.

Имате ли познат, който често да говори следното:

„Омръзна ми да работя за друг, искам да започна собствен бизнес, имам страхотна идея, но не ми достигат пари, за да я осъществя. Знаеш ли откъде да намеря?”

„Имам страхотна работа, изкарвам и добри пари, обаче нямам никакво свободно време и това много ми тежи”.

„Намерих си мястото, работата ми е чудесна, колегите са невероятни, а и шефът е перфектен, обаче заплатата ми е много малка”.

Ако сте от втория тип (учите като играете) и искате да научите отговорите на тези въпроси – значи сте на правилното място – играта „Потоци пари” на Робърт Кийосаки ги дава по достъпен за вас начин.

Ако сте от първия тип (учите като четете) – донесете си тефтера за обучения, в който си записвате важните уроци на живота и играйте играта „Потоци пари” на Р. Кийосаки.
Начален час: 18:00
Date: 2010-11-27
Краен час: 21:00

Comments are closed.