Home » Бизнес и обучение » МЛМ Прогнозите на Биг Ал за 2011 г.!

МЛМ Прогнозите на Биг Ал за 2011 г.!

Прогноза # 1: И тази година се съобщава, че около 50% от всички лекари ще завършат в долната половина на своите класове. Допускането на тези тройкаджии в обществото трябва да повиши в голяма степен продажбите на хранителни добавки.

Прогноза # 2: Личната отговорност и работната етика ще намалеят. Много гратисчии просто ще хранят надежда за успех, и ще считат това за тотална ангажираност. Ще видите подобни реклами в „личните“ колонки за реклама в цялата страна: „Мързелив безотговорен мъж търси жена с изградена МЛМ-група за брак и финансова подкрепа”.

Прогноза # 3: Най-зле продаванета нова книга за МЛМ на 2011 г. ще бъде „Как превърнах два милиона долара в един милион долара“ от Мръсния Раздувач.

Прогноза # 4: Няма да видите следното заглавие в бюлетините на никоя компания: „Необразован, неопитен, немотивиран дистрибутор е №1 в компанията по включване на нови сътрудници и по продажби на продукти. Печели най-големия чек досега в мрежата ни”.

Прогноза # 5: Все повече и повече работници ще продължат да напускат работната сила и ще стартират собствен мрежов бизнес на непълно работно време. Защо? Те са отегчени или разочаровани от настоящите си работни места. Експерти изчисляват, че 40% от всички болнични се падат в петък и понеделник. Тази оценка потвърждава желанието на работниците да напуснат скучното си работно място.

Прогноза # 6: Нова стартираща МЛМ компания ще настоява, че ако не се присъедините към нея сега, утре ще бъде твърде късно. Но какво ще кажете на кандидатите в другиден? Този цикъл се повтаря няколко пъти на ден.

Прогноза # 7: Много неуспешни дистрибутори, които не разполагат с умения за изграждане на мрежа, погрешно ще се включат в още една фирма с надеждата, че присъединяването към фирма ще оправи липсата на умения. Този цикъл ще се повтаря от тези необучени дистрибутори през цялата година.

Прогноза # 8: Много неуспешни дистрибутори ще обвиняват своя спонсор, компанията им, техните цени и пазарната ситуация за своя неуспех. Те няма да разберат, че много от дистрибуторите в тяхната компания се радват на успех при същия набор от обстоятелства.

Прогноза # 9: Много неуспешни дистрибутори ще спрат да търсят нови кандидати и след това ще се оплакват, че не могат да намерят подходящи хора. Възобновяването на дейността, свързана с търсене на кандидати, никога не ще се случи с тях от само себе си.

Прогнози # 10: Кандидатите ще отказват да изграждат свой мрежов бизнес, докато все още ходят на работа. Те предпочитат да изчакат, докато не стане твърде късно, т.е. докато вече са ги уволнили от работа. Тези кандидати ще настояват, че трябва още като започват МЛМ дейността си да получават доходи, по-големи от заплатите им.

статията е взета от: www.anhira.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>