Home » Здраве, Статии » Да посрещнем пролетта заедно

Да посрещнем пролетта заедно

Пролетта идва!  Природата около нас се пробужда за нов живот и ново начало. Нека станем и ние част от обновлението, от свежестта и красотата през този сезон.

Звучи твърде красиво, за да бъде възможно, нали? А всъщност е толкова лесно!

Необходимо е да знаете малко за продуктите на AquaSource. Те могат да направят чудеса с вас. Само следвайте нашите препоръки!

Стъпка 1. Първо започнете с почистване.

Нека не възприемаме настъпването на проветта само като сигнал, че трябва да се мият прозорци и да се почиства къщата. Нашето тяло също има нужда от почистване, особено след дългата зима. Ще попитате защо?

Един от основните проблеми е храненето. Зимното ни меню се състои предимно от преработена и консервирана храна. За да може тя да се преработва и усвоява добре, нашият организъм изразходва голямо количество енергия. Това, от своя страна води до изтощаване и намаляване на защитните му сили. Ето защо в кроя на зимния сезено и началото на пролетта, все по често се оплакваме от „пролетна умора”.

Коледните и Великденските пости не са случайна традиция в християнството. При пости от менюто се изключват х раните от фивотински произход – продукти, които консумират големи енергийни ресусри от организма да бъдат усвоени. Това дава възможност на организва да „отдъхне” и да се „самопочисти4. днес, дали поради забързаното ежедневие или неустоимите кулинарни изкушения забравяме за тези полезни и здравословни традиции.

Независимо от вашият начин или стил на живот ще бъде полезно в началото на пролетта да „поизтупате” вашето тяло. Започнете с Програма Лесно начало от днес! С една 30 дневна програма ще имате три големи ползи:

  • Детоксикация на организма
  • Подсилване на имунната система
  • Захранване на организма с качествена и балансирана храна

Опитайте поне веднъж и ще разберете за какво говорим.

Пийте обилни количества изворна или минерлна вода! Тя помага по-лесно да се изхвърлят токсините, натрупани в тялото през зимата. По този начин бързо ще се върнат доброто настроение и самочувствие.

Програма Лесно начало можете да приемате самостоятелно или в съчетание с някои други продукти на AquaSource. Най-добре към нея да добавите от самото начало продукта Комплекс Есенциални мастни киселини.

Ако държите на доброто здраве ползвайте Програма Лесно начало поне два пъти годишно.

Стъпка 2. Грижата за доброто здраве не е единичен акт, а система от действия.

След Програма Лесно начало продължете започнатото добро дело като изберете един или няколко от продуктите на AquaSource, според Вашите изисквания. Вашето тяло ежедневно има нужда от хранене с качествена, балансирана, лесноусвоима и пълноценна храна.

Ето някои предложения:

 

Програма за деца: КолАктив + Комплекс Есенциални мастни киселини.

 

Програма за тийнейджъри: Зелена Енергия + Комплекс Есенциални мастни киселини.

 

Програма за жената: Муун Райз + ЛайтънЪп! + AquaSource водорасли.

 

Програма за спортисти: Коензим Q10 с хром полиникотинат и водорасли + Зелена енергия + Комплекс Есенциални мастни киселини.

Тозинизараща програма: AquaSource водорасли + Супер Антиоксидант с пикногенол + Комплекс Есенциални мастни киселини.

 

Освежаващи идеи

Съществуват много начини да поддържате тонуса с по естествен начин. Опитвайте се да избягвате кофеина като източник на енергия, защото той не само не помага, но и вреди. Вместо сутрешното или следобедното кафе има лесни, ефективни и здравословни алтернативи – трябва само да се настроите психически и да замените кафе-паузата с чаша Лайтън-Ъп!

Източник: AquaSource

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>